TERMALNI BUS: TERME TUHELJ

Kategorija: Izleti in potovanja Način potovanja: Avtobus Odhod v mesecu: Oktober Odhodi: 28.10.2017 , Cena: od 21 EUR

 

 NOVOST PRI TURISTAGENTU: TERMALNI BUS!

 

Vabimo vas v Lifeclass Terme Sveti Martin na Muri – kraj, kjer se um, telo in duša združijo v eno, v popolno ravnovesje. Pridružite se nam na TERMALNEM AVTOBUSU in preživite krasen dan v Svetem Martinu na Muri, kjer se z bogato zdraviliško tradicijo ponašajo že vse od leta 1913. Danes sodobni bazenski kopleks se lahko pohvali z eno najbolj zdravih termomineralnih voda v Evropi. 

 

martin1

 

Odhod avtobusa ob 8.00 iz Maribora (zunanji peron avtobusne postaje) in 8.35 s Ptuja (avtobusna postaja). Vožnja mimo Ormoža in Ljutomera do Svetega Martina na Muri. Celoten dan bo namenjen kopanju in predajanju termalnim užitkom, vmes pa bo tudi čas za okusno kosilo v restavraciji Pool Lounge. Ob cca. 19. uri se bomo znova zbrali na parkirišču, kjer nas je zjutraj odložil avtobus in se odpeljali proti našim izstopnim postajam.

 

 

CENA: 21 EUR za odhode ob sredah 8.3., 29.3., 19.4. in 3.5.2017

CENA: 25 EUR za odhode ob sobotah 18.3., 8.4., 29.4., 13.5. in 27.5.2017

 

 

CENA VKLJUČUJE: 

  • avtobusni prevoz in parkirnina,
  • celodnevno kopanje s kosilom (juha, glavna jed,2 vrsti mesa s prilogo, solata in sladica)
  • spremstvo spremljevalca z licenco GZS,
  • osnovno nezgodno zavarovanje potnikov,
  • organizacijo in DDV.

 

MOŽNO DOPLAČILO: 

  • Wellness storitve

 

OPOMBE: Za pot potrebujete veljavni osebni dokument. Program bo izveden ob prijavi vsaj 40 potnikov. Program velja kot končno obvestilo. Priporočamo zavarovanje aranžmaja z rizikom odpovedi. Splošni pogoji so sestavni del tega programa in so vam na voljo na naših prodajnih mestih ali na www.turistagent.si.

 

martin5

 

_